יום שני, 27 ביולי 2020

גספצ'ו אבוקדו מלפפון ונענע- מתכון מצויין ליום האבקודו הבינלאומי





אנחנו אוהבים אבוקדו בחורף ובקיץ ובעיקר כשיש בשוק בשפע. עוד ימים ספורים נציין את יום האבוקדו הבינלאומי ואני מציעה לכם מתכון מקורי בשיתוף עם "חקלאי גרנות" ומלך הפירות: כן אבוקדו הוא פרי ולא ירק...





גספצ'ו אבוקדו מלפפון ונענע
לרגל יום האבוקדו הבינלאומי, שמצוין מידי שנה ב-31 ליולי ולרגל הקיץ, מגישה חברת "חקלאי גרנות", המשווקת המובילה בישראל של תוצרת פירות וירקות טריים בהם מותג "אבוקדו גרנות", מתכון קייצי ומרענן במיוחד – גספצ'ו אבוקדו, מלפפון ונענע. המתכון קל הכנה, נפלא להגשה בארוחות חגיגיות ובבילוי מפנק.  
קיץ נעים ומהנה!

מצרכים:
1 אבוקדו קלוף וללא גלעין של "אבוקדו גרנות"
1/2 לימון סחוט למיץ
1 מלפפון קלוף
1 פרוסת לחם לבן ללא הקשה
1 שום קטן
6 עלי נענע קצוצים
1/2 כוס מים קרים
2 כפות שמן זית
קורט מלח
קורט פלפל

אופן ההכנה:
טוחנים את האבוקדו והמלפפון בעזרת בלנדר ידני לכדי מחית. מוסיפים את הלחם והשום וטוחנים.
מוסיפים את מיץ הלימון, שמן הזית, מעט מלח ופלפל וטוחנים שוב.
מוסיפים את המים תוך כדי טחינה עד קבלת מהמרקם הרצוי.
מוזגים לכוסות רחבות ומגישים קר. ניתן לפזר סלט קצוץ קטן מעל ולהגיש לצד מקלות מלוחים או בייגלה.












ריקי ברוך

אין תגובות:

פרסום תגובה