יום רביעי, 4 בנובמבר 2020

כשהשניצל והכרובית טעימים מעל ומעבר "למצופה"







שלא תחשבו לרגע שרק ילדים אוהבים ירקות מצופי פירורים ושניצלים. אצלי כולם מוכנים לאכול כרובית מטוגנת פטריות ושניצל טרי, עטופים בפרורי לחם כמעט כל ימות השנה, אבל כדי לשמר את ייחודו של הטעם אני דואגת לגוון ולמנן (מינון נכון). 
חברת "נפטון", המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של חומרים משמרים, מציגה בימים אלו את האריזות החדשות של סדרת "ציפוי לשניצל"- פירורי לחם בשישה טעמים שונים. מה אתם הכי הכי אוהבים? 
איטלקי, ים תיכוני, וינאי, פאנקו, שומשום ומוזהבים. בואו להתפנק עם מתכונים למקלות שניצל, ופטריות מצופות.  




האריזות החדשות נוחות ומופיעות במגוון סגנונות. הן כוללות עיצוב חדש וזיפר לסגירה חוזרת ולאטימה טובה של התכולה. כבר אין לי צורך לשמור במקרר. צנצנת ראויה תספיק. 




תוכלו לצפות לטגן ולאפות כל ירק או דג/עוף שתבחרו המנה תצא תמיד טעימה, מעוררת תאבון וקריספית לנגיסה. חגיגה של שישה טעמים שונים יגוונו את השניצל או הכרובית שלכם בכל פעם מחדש לטעם אחר. 






מקלות שניצל בציפוי קלאסי עם שומשום
מצרכים:
8 שניצלים עבים
1/2 כוס קמח
2 ביצים טרופות
3/4 – 1 כוס "ציפוי שניצל קלאסי עם שומשום" של נפטון
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
לקמח כל שניצל, לטבול בביצה הטרופה ולצפות בפירורי לחם
לחמם שמן במחבת, ולטגן את השניצלים עד להזהבה
לחתוך כל שניצל למקלות ברוחב של כ-2 ס"מ
להגיש עם רטבים שאוהבים








פטריות בציפוי שניצל בסגנון ים תיכוני
מצרכים:
2 – 3 סלסלות של שמפיניון – טריות, קטנות ומוצקות (כ-30 יחידות), שנוגבו בנייר סופג/מטבח (לא לשטוף במים)

לבלילה
1 כוס מים או סודה
3/4 כוס קמח
1/2 כוס קורנפלור
שמן לטיגון

לציפוי:
2 כוסות ציפוי שניצל בסגנון ים תיכוני של "נפטון"



אופן ההכנה:
לשפוך את המים/סודה לקערה, ולהוסיף את הקמח והקורנפלור, לערבב במטרפה עד שאין גושים. 
הבלילה יוצאת סמיכה
לשים בקערה נפרדת את פירורי הלחם
לטבול כל פטרייה בבלילה, ואז בפירורי הלחם (לוודא שהבלילה והציפוי הן מכל צדי הפטרייה)
לחמם שמן במחבת רחבה (בגובה של כ-5 ס"מ) ולטגן את הפטריות עד שהן מזהיבות-משחימות, בכמה סבבים. להניח את הפטריות בתום כל סבב בכלי מתאים ושטוח, עם נייר סופג. 
















ריקי ברוך


אין תגובות:

פרסום תגובה